Suomeksi  |  på svenska

THE HOUSE IS ROCKIN´ - Tina Turner/Elton John Tribute Show

7.9.2024 – 7.9.2024 klo 19:00

THE BEST - GOODBYE YELLOW BRICK ROAD - GOLDENEYE - CROCODILE ROCK - PROUD MARY - YOUR SONG - PRIVATE DANCER ja monia hittejä hittien perään.

The House Is Rockin' palaa yleisön toiveesta Laurentius-salin lavalle 7.9.2024. Edellinen konsertti oli upea elämys niin yleisön kuin esiintyjienkin puolesta. Tällä kertaa tarjolla on myös jotain uutta ja toivon mukaan myös ihmeellistä kuulijoiden iloksi.

Tina Turnerin tuotantoa tulkitsee pääasiassa valloittava Ann Charlotte, joka on tehnyt pitkän uran studiomuusikkona ja jonka ääntä kuullaan monen eturivin artistin levyillä. Nykyisin hän esiintyy mm. Aikakoneessa ja Velvet Raven yhtyeessä.

Osan Tinan tuotannosta tulkitsee Anne Lampela, joka laulaa useissa kevyen musiikin yhtyeissä jazzista souliin, mm. omassa Ann Lake-yhtyeessä. Lisäksi hän on ollut mukana musikaaleissa, oopperoissa sekä lukuisissa näyttävissä musiikkiprojekteissa.

Elton Johnin osuuden hoitaa karismaattinen ja monipuolinen Dimitri Keiski. Hän on tehnyt aikaisemmin pitkää uraa Ruotsissa, ja täällä Suomessa hän on tehnyt yhteistyötä mm. Remun ja Dannyn kanssa. Nykyisin hänellä on oma bändi The Dimitri Keiski Band.

Savage Sisters-tanssiryhmän muuvit ja koreografiat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, eikä varmasti vähiten Paula Kotilaisen upea tankotanssi Private Dancerissä.

The House Is Rockin' taustabändissä on mukana musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka saavat kappaleet lähtemään suorastaan lentoon. Osana taustabändiä ovat mukana myös upeääninen Ann Lake Singers.

Ann Charlotte - Laulu

Dimitri Keiski - Laulu

Anne Lampela - Laulu

Minna Andersson - Laulu

Jani Nousiainen - Kitara

Petri Salo - Kitara

Jarkko Pietilä - Koskettimet

Olli-Pekka Tuomisalo - Saksofoni

Mika Mäkelä - Rummut

Juha Nyman - Basso

Savage Sisters - Tanssi

Johan Fallenius - Miksaus

Liput: TÄSTÄ

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen TÄSTÄ Cafe Aino avoinna tuntia ennen esitystä ja väliajan.